Amiben hiszünk

A Honti Optika 1990-től nyújt kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást a szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés és szemüvegkészítés területén Jászberényben az Apponyi tér 7. szám alatt. A világ legnagyobb szemüvegkeret gyártója a Luxottica, 2016-ban magyarországi  “Luxusmárkák Nagykövete” csoportjába választotta a Honti Optikát, dolgozói kiemelkedő képzettsége, márkaismerete és termékei megjelenítése elismeréseként. Magyarországon jelenleg csak 8 ilyen magas minősítéssel rendelkező optikai üzlet található!

A tulajdonosok Honti Krisztina Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista és Honti Antal ügyvezető igazgató 1990-ben nyitották első optikájukat és azóta is tevékenyen vesznek részt üzleteik működésében, felügyelik szolgáltatásaik kiemelkedő színvonalának biztosítását.

A Honti Optikában dolgozó szakemberek, folyamatos képzésüknek köszönhetően, kiemelkedő tudással és a munkájuk során minden időben alkalmazott legmodernebb eszközök precíz, pontos használatával tűnnek ki szaktársaik közül. Ezen a szakterületen, mára a Honti Optika védjegye, egyedi stílusa. Innovatív gondolkodásunknak köszönhetően, a szemüvegkeret és lencse kombinációja mellett, maga a látásvizsgálat és a látáskorrekció is mint eszköz kerül értelmezésre. Ez a nézőpont egy olyan komplex gondolkodás kialakítását tette lehetővé optikánkban amely az eddigiekben fellelhető elkülönülés egyesítésével, a tökéletesen pontos végeredményt testesíti meg az ügyfeleinknek átadott szemüvegben vagy kontaktlencsében.

Segítőkész kollégáink

Optikánkban magasan képzett szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére, igyekezve legjobb tudásuk szerint segítségedre lenni új szemüveged és az abban általunk elkészített szemüveglencse kiválasztásában. Legyen az kontaktlencse, a hozzá használható különböző ápolószerek, vagy akár egy jó minőségű napszemüveg, tájékoztatunk Téged a legjobb megoldásokról és bemutatjuk egyedülálló választékunkat. Rendelkezünk speciális dioptriás termékekkel, ezek használata célzottan valósul meg, elkészítésükről külön képzettséggel rendelkező kollégáink adnak információt és ajánlást.


honti_kriszti

Honti Krisztina

Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista

Szakterülete a szem teljes optikai vizsgálata, szemüveglencse korrekció megállapítása, kontaktlencse illesztés. A cilinderes és multifokális kontaktlencsék specialistája. Különleges szemvizsgálati módszereket alkalmazva nyújt segítséget a rejtett panaszok, heterophoria kezelésére. A binokuláris látásvizsgálat során az úgynevezett – polateszt eljárást – alkalmazza a panaszok okainak feltárására és a korrekciós adatok meghatározására. Szaktudása magas szinten tartása érdekében folyamatos képzéseken vesz részt, nemzetközi szinten elismert szakemberek kurzusait hallgatja. Ismeretei kiterjednek a Hoya, Essilor, Zeiss szemüveglencséinek és az általuk fejlesztett vizsgáló berendezések professzionális használatára.

Magyarországon elsőkközt alaklmazta a NIDEK OPD Scan III Cornea topográfot a szem első törőközegének diagnosztizálásához. Ez az eszköz kibővített méréstartományának köszönhetően, 2.520 mérési pont biztosítja az egyedülálló mérési pontosságot és felbontást, mely 175%-al több az eddig fellelhető összes eszközhöz képest!

Miért használunk optikánkban egy klinikai körülményekre tervezett gépet? Mert tudjuk, hogy egy jó szemüveg vagy kontaktlencse elkészítésének alapja, a magasabb szintű diagnosztika. Ezzel az eszközzel, komplex elemzést végzünk a szem teljes optikai rendszeréről, mely Wavefront-analízis, Autorefrakto-keratométer, Cornea topográf és pupilla analizátor egy egyedülálló egységben.honti_antal
Honti Antal

Ügyvezető

Minden cégnek van egy vezetője, egy központi személy aki a jelenlétével vagy akár a háttérben, a gördülékeny működésért, és az üzletekben történtekért felel. Elkötelezettséggel dolgozik azért, hogy elégedett legyen minden vásárló. Kielégítő választ kapjon minden érdeklődő, megoldódjon minden felvetett probléma, elsődlegesen szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit.

Társadalmi szerepvállalásunk:

Hisszük, hogy a Honti Optika működése során, bevételeinkből adott rendszeres támogatások fontos célokat valósítanak meg és ezzel együtt a Jászberényiek és a környéken élők  életminősége és egy-egy szervezet működése hatékonyabban szolgálja az itt élők érdekeit!


Pályázat

Kapacitásbővítő beruházás a Honti Optika Kft-nél, GINOP-1.2.2-16-2017-00380 

A HONTI-OPTIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 13.895.000 Ft támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a volt.

Jelen projektben 1 darab Nidek ICE-1212 letapogató-feltűző egységet, 1 darab Nidek ME-1212 szemüveglencse csiszoló egységet és 1 darab Nidek LM-1800PD DiCheck+Go-Meisant szereztünk be, melyekkel orvosi eszköz gyártása tevékenységünk jelentős kapacitásnövekedésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2019.02.12-én került befejezésre.

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA

TERMELÉSI KAPACITÁSOK BŐVÍTÉSE A HONTI OPTIKA KFT.-NÉL GINOP-1.2.2-15-2015-01672

 A Honti Optika Kft. 12 426 746 Ft támogatást nyert a GINOP-1.2.2-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a volt.

A projektben építési beruházás keretében optikai csiszolóműhelyünket bővítettük, hogy a szintén támogatással megvásárolt NIDEK ME-1200 PLB-2R8S csiszológép és ICE 1200 letapogató megfelelően kibővített műhelyben kerüljön üzembehelyezésre, növelve ezzel Társaságunk gyártási kapacitását. A géppel a megrendelő által egyedileg kiválasztott szemüvegkeretben a látásvizsgálat eredményének és a páciens látásigényének megfelelően kiválasztott és megrendelt szemüveglencse kerül legyártásra, gyors és magas technológiai színvonalat képviselve. A projekt 2017. március 30-án került befejezésre.

Termelési kapacitások bővítése a HONTI-OPTIKA Kft-nél GINOP-1.2.1-14-2014-00729

A HONTI-OPTIKA Kft. 10 490 500 Ft támogatást nyert a GINOP-1.2.1-14 – Mikro-, kis- és középvállalkozások     termelési kapacitásainak bővítése c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a volt.

A pályázat keretében egy komplex binokuláris vizsgálati eszközrendszer került beszerzésre. Ez a rendszer  lehetővé teszi a monokuláris látásvizsgálatot követően, a szem optikai működésének egy magasabb szinten történő kiértékelését  annak érdekében, hogy megfelelő alapot képező eredmények álljanak rendelkezésre a binokuláris látásvizsgálat elvégzéséhez. A binokuláris látásvizsgálatot polateszt alkalmazásával végezzük, az úgynevezett heterophoriás tünetek kezelése érdekében. A fejlesztésnek köszönhetően már lehetőség van optikánkban speciális prizma dioptriával rendelt szemüvegek gyártására. A projekt 2015. január 16-án került befejezésre.