Garancia 5.

A Honti Optika többet nyújt Neked! Magasan képzett szakembereinknek és több tíz éves tapasztalatunknak köszönhetően bevezetett 5 pontos garanciarendszerünk biztosítja, hogy  mindig kimagasló minőségű szolgáltatást és szemüveget kapj szaküzletünkben:

1.  Egyedülálló, komplex garancia! A Honti Optika teljeskörű szolgáltatást nyújt vásárlóinak. Számunkra fontos, hogy az általunk elkészített szemüvegek ne csak egy látásjavító eszközt jelentsenek. Célunk, hogy az itt készült termékek, több lépcsőben különböző szakterületek jól összeszervezett, folyamatos együttműködésének köszönhetően, professzionálisan elkészített szemüvegben testesüljenek meg.

Vedd igénybe kockázatok nélküli, komplex garancia szolgáltatásunkat: 1.Látásvizsgálat, szemvizsgáló specialistánk segítségével, nagy pontosságú műszerparkunk használatával 2.Szaktanácsadó általi ajánlás a szemüvegkeret és a látásigénynek megfelelő szemüveglencse kiválasztása. Centráló mérés a kiválasztott keretbe (pupilla helyzetének tized milliméteres pontosságú meghatározása) 3.Szemüvegkészítés, nagy tapasztalattal rendelkező látszerész által a ma kapható legpontosabb lencse csiszoló gépen. Összeszerelés és dioptria beállítás digitális mérőműszer használatával. 4.Egyedi beállítások elvégzése a kereten, átadáskor finombeállítások elvégzése. Használati tanácsok szemüvegszakértőinktől a komfortos mindennapi viseléshez.

2.  Szemüveglencséink felületkezelésére 2 év gyártói garanciát vállalunk! Gyártási hiba esetén a szemüveglencsédet ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük díjtalanul.

3.  1 év törési és repedési garanciát vállalunk! Ha extra erős, edzett szemüveglencsét vásárolsz, hosszútávon élvezheted a szemüvege által nyújtott stabilitási előnyöket. (Fúrt és damilos keretekbe 100% biztonsággal ezt ajánljuk)

4.  Multifokális lencséinkre egyedi, 6 hónapos megszokási garanciát vállalunk! Optikánkban kizárólag magasabb minőségű és fejlettebb képalkotású multifokális (progresszív) lencséket forgalmazunk, ennek köszönhetően a nálunk készült multifokális szemüvegek problémamentesen használhatók és gyorsan sajátítható el alkalmazásuk.

5.  Szemüvegkeretre 1 év teljeskörű jótállást vállalunk! Ha magasabb minőségű, márkás  szemüvegkereteink közül vásárolsz, Extra 2 év teljeskörű jótállást vállalunk! Cégünk egyedi megállapodásainak köszönhetően, márkás kereteinkhez a vásárlástól számított 3 évig biztosítjuk annak eredeti alkatrész pótlását is.

EGYFÓKUSZÚ LENCSE MEGSZOKÁSI GARANCIA

Amennyiben  szemüvegednek megrendelésekor külső vizsgálati ponton (szemészeti rendelő, magánorvos, optometrista) elvégzett látásvizsgálat utáni korrekciós adatokat mutatsz be, kizárólag a megrendelt szemüveglencse adatainak megfelelőségét tudjuk biztosítani, annak korrekciós helyességéért a vizsgálatot végző személy szavatol.

Abban az esetben, ha a szemüveg megrendelését megelőzően optikánkban rendelkezésre álló vizsgálónkban végeztük el látásvizsgálatod, és annak elkészültét követően  nem tudod annak korrekcióját megszokni vagy a változással járó alkalmazkodási időben használatát elsajátítani (és a kontrolt követő korrekció sem vezet megnyugtató eredményre), a vásárlástól számított három hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat, egy Te által megadott dioptria értékű és az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű szemüveglencsére, a lencsékért fizetett összeg keretén belül!

Amennyiben úgy döntesz, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választanál, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetned.

MULTIFOKÁLIS LENCSE  MEGSZOKÁSI GARANCIA

Egy ilyen speciális termék kipróbálásakor mindannyian kicsit bizonytalanok vagyunk, ezért kidolgoztunk egy különleges ajánlatot minden új multifokális szemüveglencse viselőnk számára. Abban az esetben, ha multifokális (progresszív) lencséd nem tudod megszokni, használatát nem tudod elsajátítani, a vásárlástól számított  hat hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat, egy az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű és dioptriaértékű  bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére, a multifokális lencsékért fizetett összeg keretén belül!

Amennyiben úgy döntesz, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választanál, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetned.

További kérdéseiddel fordulj bizalommal optikánkban szakembereinkhez!