Legyen szó gyermekkori rövidlátásról, UV védelemről, káros kék fény elleni védelemről, vagy könnyen sérülő lencsékről, mindegyik problémára van megoldás,
most

30%
extra Lencse kedvezménnyel!

Speciális bluegard védelem

 

A ZEISS BlueGuard lencséi egyedülállóan, nem a lencsékre felvitt réteggel, hanem a lencse anyagában biztosítják a káros kékfény elleni védelmet, ezáltal:

Hatékonyan védik a viselő szemeit a digitális kijelzők káros hatásaitól.
Jelentősen csökkentik a szem digitális terhelését, szemfáradtságot.
Esztétikus megjelenés, nincs erős, liláskék tükröződése a lencséknek.

 

A JOBB LÁTÁS A SZAKÉRTELEMBEN REJLIK!

Ellenőriztesd gyermeked – és az egész család – látását évente, hiszen a tökéletes látásélmény gyermekkorban is kiemelten fontos!
Ha az eddigieknél JOBB LÁTÁSRA vágysz, jelentkezz be hozzánk minden részletre kiterjedő szemvizsgálatra
és tapasztald meg a ZEISS legmodernebb szemvizsgálógépei és optometrista kollégánk professzionális vizsgálati módszereit.
Ügyfeleink visszajelzése alapján tudjuk, hogy a vizsgálati eredményeink alapján készített szemüvegek jobb látást biztosítanak viselőiknek.

Specialitásunk

Igényeidnek megfelelően bemutatjuk, milyen alapanyagú és képalkotású szemüveglencsék jelentenek megfelelő megoldást számodra. Felhívjuk figyelmed és megmutatjuk a szemüveglencsék között üzletenként fellelhető fontos minőségi különbségeket és elmagyarázzuk a legfontosabb, szemmel érzékelhető előnyös tulajdonságokat. Fontos tudnod, hogy a szemüveglencsék gyártása egy innovatív folyamat. A régi technológiás lencsék nem a mai kor látásigényeire készültek, épp ezért olcsók, de nem jók. Javaslatot teszünk a te látásigényednek legcélszerűbb és szemedet védő jobb felületi bevonatokra.

Optikáinkban gyermekeknek kifejlesztett, speciális, rugalmas és bőrbarát anyagból készült szemüvegkeretek széles választékából, a kisgyermekek és tinik számára is rengeteg, színes, divatos formából válogathatsz!

Az akció további részleteiről érdeklődj személyesen optikáinkban!