Karrier

Csatlakozz hozzánk, légy részese sikereinknek a Honti Optikában!

2730582

A Honti Optika Kft. Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb multú és létszámú, 100% Magyar tulajdonú optikai vállalkozása. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy  hosszútávú, megbízható munkahelyet biztosítson a velünk dolgozóknak. Folyamatos képzéseket, tanulási lehetőségeket biztosítunk  kollégáinknak, annak érdekében, hogy sikeresen és eredményesen tudják végezni munkájukat.

A Honti Optika csapata büszke arra, hogy több országos díjat nyert, kiemelkedő szaktudású dolgozói, különleges technikai eszközei és üzletei egyedi megjelenésének köszönhetően.

Ha szeretnél ennek a sikeres és eredményes csapatnak a tagja lenni, szaktudásodat bőviteni, új ismereteket elsajátítani, jelentkezz exkluzív jászberényi optikai szaküzletünkbe az alábbi munkakörökbe.

OPTOMETRISTA – KONTAKTLENCSE SPECIALISTA, Jászberény, Apponyi tér 7.

LÁTSZERÉSZ, OPTIKAI ÉRTÉKESÍTŐ TANÁCSADÓ, Jászberény, Apponyi tér 7.

Küldj fényképes önéletrajzot (Honti Antal, hontioptika@vnet.hu) és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Szerezz magsabb szintű szakképesítést, tanulj látszerésznek a Honti Optikában!

Alapozd meg a jövődet egy jól jövedelmező szakágban megszerzett magasabb szintű szakképesítéssel, ahol biztos munkahely, elismert pálya áll előtted! A Honti Optika a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Iparkamara akreditált szakképzőhelye. Részletekért keresd fel optikánkat és Honti Antal cégvezető ad felvilágosítást arról, hogyan lehetsz sikeres és értékes szakember a látástsegítő eszközök területén. Optikánkban több tíz éves tapasztalattal rendelkező látszerészektől, mesterektől sajátíthatod el a látszerész szakmát, professzionális berendezéseken gyakorolhatod a szemüvegkészítést és nálunk biztosan megismerkedhetsz a szakma igazi szépségeivel. Mivel a Honti Optika élen jár az innovációban és a magasabb szintű szakmai elvárások megvalósításában, az itt végzett szakemberek szélesebb körű tudásra tehetnek szert mint szaktársaik!