Láss egyszerűen jobban!

A ZEISS multifokális lencse választéka tökéletes megoldás – még azok számára is, akik első alkalommal viselik 

Mindannyian hallottunk már történeteket arról, hogy milyen problémát okozott embereknek hozzászokni a multifokális lencsékhez – szédülés, fejfájás, nyaki húzódás és fáradtság… és persze a lépcsőn felfelé menéskor a félrelépés kockázata. Egyesek még több hét után sem érzik komfortosnak az új szemüvegüket. Ezért tartózkodnak a multifokális lencséktől azok, akik első alkalommal viselnének ilyen szemüveget. Pontosan mit is kellene figyelembe venned tehát, amikor az első pár multifokális lencsét megvásárolod? 

Tudjuk, hogy előbb-utóbb mindnyájunkkal előfordul, hogy szemünk fokozatosan elveszíti olvasási képességét. Hirtelen nem tudunk sem olvasni közeli tartományban, sem tárgyakat felismerni a távolban. Ideje multifokális lencséjű új szemüveget vásárolni. Ezek a korszerű lencsék lehetővé teszik, hogy élesen lássunk távoli és közeli tárgyakat és minden olyan tárgyat is, ami köztes távolságban van. Mindezt a speciális kialakítás teszi lehetővé.  Mint minden vezető termék esetén, a minőségi különbségek óriásiak. Végül is egy jó multifokális lencse csak akkor tud optimálisan működni, ha teljesen pihentető és természetes látást tud biztosítani a viselőjének azzal, hogy pontosan a személyes szükségleteihez és a látási igényeihez van szabva.

Különösen azok számára fontos olyan lencséket vásárolni, amelyeket a viselőjük azonnal meg tud szokni és jó ár-érték arányt biztosítanak, akik első alkalommal viselnek multifokális lencsét. Egy rosszul kiválasztott, csekély képalkotású, gyenge minőségű lencse, egy életre kedvét szegheti viselőjének.

A ZEISS négy különböző típusú, fejlett multifokális lencsét kínál, ami lehetővé teszi, hogy optikánk szakembereivel, optimális lencsét tudj válassztani igényeidhez. Különböző minőségi szintek közül választhatsz, attól függően, hogy mennyire erős az felírt dioptriád a közel- és távollátáshoz, és hogy milyen célra akarod használni az új multifokális lencséket.

Amit mi kínálunk: Szemre + keretre + arcra + a mindennapok fő tevékenységére optimalizált képalkotás, hozzáértő szakembereink által.