Speciális megoldások

Rugalmas gyermekszemüvegek

Gyermekeknél fontos a biztonság
Egy gyermek szemüvegnek sokkal többet kell tudni nyújtania viselőjének mint a felnőttek estén. Azért, hogy gyermekét szemüvegviselés közben is biztonságban tudja a Honti Optikában mindenki számára elérhető áron, biztosítunk egy speciálisan gyermekeknek kifejlesztett, bőr barát anyagok felhasználásával készült, nagy rugalmassággal és rendkívüli strapabírással rendelkező gyermekszemüvegeket. Az eddigiekben kapható gyermekszemüvegekhez képest egy anatómiailag jobban illeszkedő, belső oldalán puha szilikongumival bélelt keretet alkottak meg a tervezők, annak érdekében, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson viselés közben még egy eltévedt labdával való találkozáskor is!

gyermeksDioptriás sport szemüvegek

Éleslátás sportoláshoz
Mindenki találkozott már szemüveges gyermekkel vagy felnőttel, aki szívesen fotbalozott volna de ha levette szemüvegét nem látta jól a labdát vagy csapattársait! Manapság egyetlen gyermek vagy felnőtt sem maradhat ki a sport, és akár legyen az verseny sport, élvezetéből a csapatjátékok adta élményekből. A Honti Optika speciális sport szemüvegeiben szinte minden dioptria elkészíthető, a keretek szürke, kék, piros és fekete színekben választhatók. Amennyiben szeretnél vagy gyermeked szeretne az éleslátás biztonságával sportolni, kérjük keresd fel optikánkat, ahol kollégáink adnak felvilágítást speciális megoldásainkról.

dioptriássport1

Dioptriás úszószemüvegek

Úszás közben is fontos az éleslátás
Szívesebben járna uszodába ha szemüvege nélkül is könnyen boldogulna a medencében? Mi tudjuk a megoldást, nem kell többet tapogatóznia a medencében ha dioptriás úszószemüveget vesel! +4,0 dioptriától -6,0 dioptriáig minden köztes értékre tudunk biztosítani, akár eltérő oldalankénti dioptrával szerelve is, dioptriás úszószemüveget! A szemüveg világoskék és sötét kék színben kapható. További részletes ismertetőért keresd fel optikánkat, szakembereink minden kérdésedre választ adnak.

dioptriásúszó2