ZEISS Vizuális Profilod

Határozd meg most személyes vizuális szokásaid, és találd meg személyre szabott szemüveglencsédet!

A “Saját vizuális profilom” alkalmazással megtudhatod, hogy milyen kihívásokkal találkozik a szemed a mindennapokban, valamint hogy a ZEISS melyik lencséje segít áthidalni ezeket, komfortos és éleslátást biztosítva az egész nap folyamán.

Személyes életstílusodról megadott információk alapján egy vizuális profil jön létre, amelynek segítségével magasan képzett szakembereink a legjobb tanácsot adják Neked a találkozó során. A látásvizsgálat eredményeivel együtt, kifejezetten a személyes életstílusodra és nézési szokásaidra szabott ZEISS -lencsemegoldást nyújtunk, garanciával

SZEMÜNK ÉS A MAI VILÁG

Látszerészként számunkra több szempontból is fontos, hogy személyes életstílusodról és nézési szokásaidról minél többet megtudjunk.
A digitális eszközök térhódítása jelentősen megváltoztatta az otthoni és a munkahelyen töltött mindennapjainkat. Naponta átlagosan öt órát töltünk az okostelefonjainkat, táblagépeinket vagy a TV-t nézve. Átlagosan nyolcvanszor ellenőrizzük a mobiltelefonunkat naponta, és ez a trend csak egyre növekvőben van.

Látásunkat az utakon a vezetés is próbára teszi. A rossz idő és a gyenge megvilágítás is sokszor kihívást jelent, ahogyan az autónkban levő navigációs rendszerek gyakoribb használata is arra kényszeríti a szemünket, hogy folyamatosan közelről távolra váltson, és rendszeresen kisméretű kijelzőkre fókuszáljon. Ez rendkívül megterheli a szemet, amelynek eredménye 30 éves kor felett a szemfáradtság, egyre nagyobb stressz a szemünket.

MIRE JÓ A SAJÁT VIZUÁLIS PROFILOD

A vizuális profilom a ZEISS-től elnevezésű alkalmazás a következő területeken határozza meg vizuális szükségleteit:

  • a munkahelyen;
  • a mindennapi tevékenységek során;
  • a digitális tevékenységek során;
  • a közlekedésben, valamint
  • a szabadidős tevékenységek során.

     

A végeredmény a saját vizuális profilod és a ZEISS által ajánlott, teljes mértékben személyre szabott lencsemegoldás – mindezt teljesen díjmentesen és mindenfajta kötelezettség nélkül.

A Vizuális profilod létrehozása után a kapott adatokat, küld el nekünk (info@hontioptika.hu) vagy hozd el magaddal a vizsgálat időpontjára és a látásvizsgálat eredményével együtt szakembereink tanácsa alapján egy professzionálisan személyre szabott megoldást tudjunk számodra nyújtani.

Ügyfeleink visszajelzései alapján bátran jelenthetjük ki, hogy a nálunk elvégzett vizsgálatokat követően, optikai laboratóriumunkban egyedülálló precizitással elkészített szemüvegeinkkel, pontosabb és tisztább látást kapnak ügyfeleink mint más optikákban!