SZENVEDÉLYÜNK AZ ÉLESLÁTÁS

Mindenki szeretne egy tökéletes éleslátást biztosító szemüveget, kontaktlencsét vagy egy divatos napszemüveget!

Célunk, hogy segítsünk Neked a látásproblémában, a mindennapi életviteledhez és az egyéniségedhez leginkább illeszkedő, minőségi szemüveg készítésével vagy épp a szemedre legjobban illeszkedő kontaktlencse kiválasztásával.

Optikáinkban a szem minden területére kiterjedő, komplex, professzionális szemvizsgálattal mindenki számára elérhetővé tesszük a jobb látást!

Innovatív ZEISS szemmérő műszerekkel 0,01 század dioptria pontossággal tudjuk mérni szemeidet, csúcsminőségű látást biztosító
szemüveglencsékkel, kontaktlencsékkel, különleges keret és napszemüveg választékkal és több mint 30 év szakmai tapasztalatával garantáljuk tű pontos látásodat
.

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Tekintsd meg aktuális ajánlatainkat, kattints a részletes leírásokért és vedd igénybe azt amelyik a leginkább igényidhez passzol!
Várunk üzleteinkben szakértő segítséggel!

50% kedvezmény szemüvegkeretekre és napszemüvegekre
ÉLD ÁT A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÖRÖMÉT KONTAKTLENCSÉDBEN!
Törzsvásárlói program
previous arrow
next arrow
2021_07_napszemuveg_nyar_40__web_960x720
ÉLD ÁT A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÖRÖMÉT KONTAKTLENCSÉDBEN!
Törzsvásárlói program 960x720
previous arrow
next arrow

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az éles látás a szenvedélyünk, minden nap azért dolgozunk, hogy a legjobb optikai szolgáltatásokat biztosítsuk, ami jelenleg a piacon elérhető!

Hiszünk benne, hogy szemüvegeinkkel gazdagabbá tehetjük az Vásárlóink életét.

SZAKEMBEREINK

A HONTI OPTIKA 1990-től nyújt kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást a szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés és szemüvegkészítés területén. A HONTI OPTIKA szakemberei, folyamatos képzésüknek köszönhetően, kiemelkedő tudással és a munkájuk során minden időben alkalmazott legmodernebb eszközök precíz, pontos használatával tűnnek ki szaktársaik közül.

ÜZLETEINK

Főtéri Honti Optika

VISION SHOP

Jászberény, Lehel vezér tér 16
Tel: +36 57 412 764
Mobil: +36 30 232 2063
info@foterioptika.hu

Útvonaltervezés térképen

Írisz Honti Optika

VISION CENTER

Szolnok, Baross út 22.
Tel: +36 56 426 401
Mobil: +36 30 483 8177
info@iriszoptika.hu

Útvonaltervezés térképen

VIRTUÁLIS TÚRA

A kurzort a képernyőn húzva kövesd a nyilakat, hogy virtuális látogatásod során megismerd üzletünket. A túra pontjaira kattintva, számos hasznos információt találsz. Lépj be hozzánk virtuálisan és, hogy az élményt átéld, tapasztald meg személyesen is az éleslátás iránt elkötelezett csapatunk szakmai felkészültségét és barátságos kiszolgálását.

Kattints a képre!