ismerd meg törzsvásárlói programunkat

Hisszük és tudjuk, hogy optikai üzleteink szolgáltatásainak és termékkínálatának folyamatos fejlesztése mellett azt is elvárjátok tőlünk, hogy rendszeres vásárlásokért cserébe nagyobb megbecsülést adjunk hűséges vásárlóinknak, egyedi lehetőségeket találkozásaink alkalmával az árak tekintetében is, és különleges szolgáltatásokat a diagnosztika és a használat során.

A Törzsvásárlói kártyával, mint vásárló a Honti Optika Kft. üzleteiben nyújtott kedvezményeket az alábbi szabályok szerint veheted igénybe.

HOGYAN TUDSZ TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT IGÉNYELNI?

Vásárlásod során minimum 50.000 forint értékben történő vásárlás után Törzsvásárlói programunkban való részvételre jogosulsz, melyet a regisztráció során, rendszerünkbe rögzítésre került adataid alapján kiállított, névre szóló Törzsvásárlói kártyával tudsz, az ezt követő vásárlásaidnál igénybe venni. Mindenki kizárólag a saját vásárlásai után jogosult Törzsvásárlói kedvezményt igénybe venni!

KEDVEZMÉNYEK

 • A névre szóló Törzsvásárlói kártyád felmutatása ellenében az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat tudod igénybe venni:
 • Komplett szemüveg vásárlásakor, a keretre és a lencsére együtt: 30% kedvezmény,
 • Multifokális lencsére, új keretben, a keretre és a lencsére együtt: 30% kedvezmény,
 • Bármely típusú kontaktlencsére: 30% kedvezmény,
 • Napszemüvegekre, világ márkáinkra: 30% kedvezmény,
 • EXCLUSÍV Napszemüvegekre, Luxus márkáinkra: 20% kedvezmény,
 • Díjtalan látásellenőrzés és szaktanácsadás,
 • Ingyenes szemüveg szerviz, ultrahangos tisztítás, csavarok ellenőrzése, személyre szabott beállítás, korlátlan alkalommal.

A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA JOGOSULTSÁGI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:

 • A Törzsvásárlói kártya kiadásának szigorú feltétele, a kártya igénylőjének rendszerünkben történő pontos, minden itt megjelölt adatának rögzítése (név, cím, születési dátum, telefonszám, e-mail cím),
 • A Törzsvásárlói előnyök használatának feltétele, hogy minimum 2 évente vásárolj üzletünkben legalább egy terméket vagy vegyél részt szemvizsgálaton,
 • Amennyiben nem történik vásárlás 2 éven belül, úgy az évforduló napján elveszíted az összes általunk kínált előnyt és törzsváárlói kártyád érvénytelen státuszba kerül.
 • Egy ismételt 50.000 Ft értékű vásárlást követően újra aktiváljuk kártyádat és igénybe veheted extra kedvezményeinket,
 • Amennyiben régi szemüvegkeretedben szeretnél lencsecsét kicseréltetni, úgy a szemüveglencsék teljes árából 15% kedvezményt biztosítunk,
 • Amennyiben kereted meghibásodott és régi szemüveglencséid kívánod áthelyeztetni, úgy a keret árából 15% kedvezményt biztosítunk,
 • a Törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezmény más kedvezménnyel, futó akciókkal össze nem vonható!
 • A Törzsvásárlói kártya a Honti Optika Kft. kizárólagos tulajdona, a kártya szabályzat változtatására a cég vezetése jogosult, a Törzsvásárlói kedvezmény igénybevételének feltétele, a fent rögzített szabályok elfogadása. 

E-MAIL ÉRTESÍTÉSEK

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva vagy személyesen az üzleteinkben van lehetőséged.

A KÁRTYA ELVESZTÉSE, MEGHIBÁSODÁSA

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik üzletünkben igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

ADATRÖGZÍTÉS

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.
A Honti Optika Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációjával, digitális eszközön történő adatrögzítéssel és aláírásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Honti Optika Kft. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Honti Optika Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Honti Optik Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.
A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik.

p

A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA VALAMINT A RAJTA LÉVŐ INFORMÁCIÓK TÖRLÉSE

A Törzsvásárlói kártya a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 24 hónapig/2 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 12 hónapig/1 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a Törzsvásárlói kártyán 36 hónapig/3 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

Kártya újraaktiválása: Egy új, 50.000 Ft értékű vásárlást követően kártyádat aktiváljuk és a következő vásárlástól élvezheted a fent rögzített törzsvásárlói előnyöket.

További részletekről érdeklődj optikáinkban személyesen vagy telefonon!

ÜZLETEINK

Honti Optika

VISION CENTER

Jászberény, Apponyi tér 7
Tel: +36 57 404 482
Mobil: +36 30 635 7674
info@hontioptika.hu

Útvonaltervezés térképen

Főtéri Honti Optika

VISION SHOP

Jászberény, Lehel vezér tér 16
Tel: +36 57 412 764
Mobil: +36 30 232 2063
info@foterioptika.hu

Útvonaltervezés térképen

Írisz Honti Optika

VISION CENTER

Szolnok, Baross út 22.
Tel: +36 56 426 401
Mobil: +36 30 483 8177
info@iriszoptika.hu

Útvonaltervezés térképen