ismerd meg törzsvásárlói programunkat

Hisszük és tudjuk, hogy optikai üzleteink szolgáltatásainak és termékkínálatának folyamatos fejlesztése mellett azt is elvárjátok tőlünk, hogy rendszeres vásárlásokért cserébe nagyobb megbecsülést adjunk hűséges vásárlóinknak, egyedi lehetőségeket találkozásaink alkalmával az árak tekintetében is, és különleges szolgáltatásokat a diagnosztika és a használat során.

A Törzsvásárlói kártyával, mint vásárló a Honti Optika Kft. üzleteiben nyújtott kedvezményeket az alábbi szabályok szerint veheted igénybe.

HOGYAN TUDSZ TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT IGÉNYELNI?

Vásárlásod során minimum 50.000 forint értékben történő vásárlás után Törzsvásárlói programunkban való részvételre jogosulsz, melyet a regisztráció során, rendszerünkbe rögzítésre került adataid alapján kiállított, névre szóló Törzsvásárlói kártyával tudsz, az ezt követő vásárlásaidnál igénybe venni. Mindenki kizárólag a saját vásárlásai után jogosult Törzsvásárlói kedvezményt igénybe venni!

VÁSÁROLJ ÉS SPÓROLJ EGYSZERRE

Gyűjtsd a pontokat Törzsvásárlói kártyádon és vedd igénybe a program nyújtotta kedvezményeket!

KEDVEZMÉNYEK

A névre szóló Törzsvásárlói kártyád felmutatása ellenében az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat tudod igénybe venni:

 • Komplett szemüveg vásárlásakor, a keretre és a lencsére együtt: 30% kedvezmény,
 • Multifokális lencsére, új keretben, a keretre és a lencsére együtt: 30% kedvezmény,
 • Bármely típusú kontaktlencsére: 30% kedvezmény,
 • Napszemüvegekre, világ márkáinkra: 30% kedvezmény,
 • EXCLUSÍV Napszemüvegekre, Luxus márkáinkra: 20% kedvezmény,
 • Díjtalan látásellenőrzés és szaktanácsadás,
 • Ingyenes szemüveg szerviz, ultrahangos tisztítás, csavarok ellenőrzése, személyre szabott beállítás, korlátlan alkalommal.

A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA JOGOSULTSÁGI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:

 • A Törzsvásárlói kártya kiadásának szigorú feltétele, a kártya igénylőjének rendszerünkben történő pontos, minden itt megjelölt adatának rögzítése (név, cím, születési dátum, telefonszám, e-mail cím),
 • A Törzsvásárlói előnyök használatának feltétele, hogy minimum 2 évente vásárolj üzletünkben legalább egy terméket vagy vegyél rész szemvizsgálaton,
 • Amennyiben nem történik vásárlás 2 éven belül, úgy az évforduló napján elveszíted az összes általunk kínált előnyt és a kártyádra összegyűjtött levásárolható pontokat is,
 • Egy ismételt 50.000 Ft értékű vásárlást követően újra aktiváljuk kártyádat és igénybe veheted extra kedvezményeinket,
 • Amennyiben régi szemüvegkeretedben szeretnél lencsecsét kicseréltetni, úgy a szemüveglencsék teljes árából 15% kedvezményt biztosítunk,
 • Amennyiben kereted meghibásodott és régi szemüveglencséid kívánod áthelyeztetni, úgy a keret árából 15% kedvezményt biztosítunk,
 • a Törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezmény más kedvezménnyel, futó akciókkal össze nem vonható!
 • A Törzsvásárlói kártya a Honti Optika Kft. kizárólagos tulajdona, a kártya szabályzat változtatására a cég vezetése jogosult, a Törzsvásárlói kedvezmény igénybevételének feltétele, a fent rögzített szabályok elfogadása. 

PONTOK GYŰJTÉSE

A Törzsvásárló pontokat gyűjthetsz vásárlásaiddal, minden elkötött 100 Ft után 3 pontot kapsz. A pontok gyűjtése csak akkor lehetséges, ha vásárláskor, bemutatod a kártyát. Ajándékkártyák, egyéb utalványok beváltásakor nem írunk jóvá pontokat. Adásvételi szerződés visszavonásakor (visszavétel, csere, reklamáció stb) a pontok megfelelő jóváírását levonjuk. A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A PONTOK FELHASZNÁLÁSA

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 30%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 30%-át.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyád aktiválhatjuk és az aktuális kártyaegyenlegedről információt kaphatsz a Honti Optika Kft. üzleteiben személyesen.

E-MAIL ÉRTESÍTÉSEK

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva vagy személyesen az üzleteinkben van lehetőséged.

ADATRÖGZÍTÉS

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.
A Honti Optika Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációjával, digitális eszközön történő adatrögzítéssel és aláírásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Honti Optika Kft. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Honti Optika Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Honti Optik Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.
A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA VALAMINT A RAJTA LÉVŐ INFORMÁCIÓK TÖRLÉSE

A Törzsvásárlói kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 24 hónapig/2 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 12 hónapig/1 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 12 hónapig/1 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a Törzsvásárlói kártyán 36 hónapig/3 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A KÁRTYA ELVESZTÉSE, MEGHIBÁSODÁSA

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik üzletünkben igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

További részletekről érdeklődj optikáinkban személyesen vagy telefonon!

ÜZLETEINK

Honti Optika

VISION CENTER

Jászberény, Apponyi tér 7
Tel: +36 57 404 482
Mobil: +36 30 635 7674
info@hontioptika.hu

Útvonaltervezés térképen

Főtéri Honti Optika

VISION SHOP

Jászberény, Lehel vezér tér 16
Tel: +36 57 412 764
Mobil: +36 30 232 2063
info@foterioptika.hu

Útvonaltervezés térképen

Írisz Honti Optika

VISION CENTER

Szolnok, Baross út 22.
Tel: +36 56 426 401
Mobil: +36 30 483 8177
info@iriszoptika.hu

Útvonaltervezés térképen