Aktuális ajánlataink

Napi kontaktlencse 25% kedvezménnyel!

Napi kontaktlencse 25% kedvezménnyel!

Kiemelkedően biztonságos viselet, minden nap tiszta új lencse! Fantasztikus egész napos kényelem, nincs szükség ápolószerre, reggel kibontjuk, este eldobjuk. Használhatjuk divatos napszemüvegünket, sportolás, hétvégi kirándulás akár egy koncert, a legnagyobb szabadság mellett biztosítja éleslátásunkat egész nap.

MOST A KÉT KEDVEZMÉNY EGYÜTT JÁR!

MOST A KÉT KEDVEZMÉNY EGYÜTT JÁR!

Nálunk nem kell választanod keret vagy lencse kedvezmény közül, most optikánkban a lencse és a keret kedvezmény együtt jár!
Használd ki dupla kedvezményünk és vásárolj új szemüveget barátságos áron a Honti Optika üzleteiben!

Állandó kedvezmények

Gyermek
kedvezmények

A 10 éves kor alatti gyermekek részére 30% kedvezményt biztosítunk minden szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, a 30%-os szemüveglencse árengedmény akár, csak lencse cserérére is igénybe vehető!

Diák
kedvezmények

A diákigazolványt felmutató vásárlók számára az alábbi állandó kedvezményeket biztosítjuk a saját részre történő vásárláskor.

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, amennyiben a komplett szemüveget üzletünkben készíttetik el.

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik napszemüveg teljes fogyasztói árából.

20% kedvezmény az üzletünk által forgalmazott bármelyik kontaktlencse teljes fogyasztói árából.

10% kedvezmény az üzletünk által forgalmazott bármelyik kontaktlencse ápolószer teljes fogyasztói árából.

Nyugdíjas
kedvezmények

Nyugdíjas vásárlóink részére az alábbi állandó kedvezményeket biztosítjuk a saját részre történő vásárláskor.

20% kedvezmény az üzletünkben megtalálható bármely szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, a 20%-os szemüveglencse árengedmény akár, csak lencse cserérére is igénybe vehető!

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik napszemüveg teljes fogyasztói árából.

Állandó kedvezményeink az aktuális akciós ajánlataink kedvezményeivel nem vonhatók össze, kérjük vásárlás előtt minden esetben érdeklődj kollégáinktól szaküzletünkben!