Aktuális ajánlataink

Válaszd most extra kedvezménnyel új dioptriás szemüvegedhez vagy napszemüvegedhez látásszakértőink által nyújtott, garantált éleslátást, kompromisszumok nélkül!
A Honti optika üzleteiben Te s megtalálod a legelragadóbb napszemüveg formákat, színeket saját stílusodhoz! Válogass a legújabb napszemüveg modellek közül
Élvezd a kontaktlencsék legújabb generációjának kényelmét! Vásárolj most legalább 2 doboz TOTAL30 havi kontaktlencsét 25% kedvezménnyel és mellé még egy
AJÁNDÉKÖTLET: Egy új szemüveg, divatos napszemüveg vagy egy kényelmes kontaktlencse mindig jól jön!

ISMERD MEG TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK RÉSZLETEIT ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

A szemünk egészsége nagy érték, a jobb látás mindennapjaink sikerének kulcsa!
Nagyra értékeljük vásárlóink töretlen bizalmát, hűségét hozzánk, ezért létrehoztuk egyedi törzsvásárlói kártyarendszerünket, így több kedvezményt és személyesen neked szóló szolgáltatásokat biztosítunk!

Állandó kedvezmények

Gyermek
kedvezmények

A 10 éves kor alatti gyermekek részére 30% kedvezményt biztosítunk minden szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, a 30%-os szemüveglencse árengedmény akár, csak lencse cserérére is igénybe vehető!

Diák
kedvezmények

A diákigazolványt felmutató vásárlók számára az alábbi állandó kedvezményeket biztosítjuk a saját részre történő vásárláskor.

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, amennyiben a komplett szemüveget üzletünkben készíttetik el.

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik napszemüveg teljes fogyasztói árából.

20% kedvezmény az üzletünk által forgalmazott bármelyik kontaktlencse teljes fogyasztói árából.

10% kedvezmény az üzletünk által forgalmazott bármelyik kontaktlencse ápolószer teljes fogyasztói árából.

Nyugdíjas
kedvezmények

Nyugdíjas vásárlóink részére az alábbi állandó kedvezményeket biztosítjuk a saját részre történő vásárláskor.

20% kedvezmény az üzletünkben megtalálható bármely szemüvegkeret és szemüveglencse teljes fogyasztói árából, a 20%-os szemüveglencse árengedmény akár, csak lencse cserérére is igénybe vehető!

20% kedvezmény az üzletünkben található bármelyik napszemüveg teljes fogyasztói árából.

Állandó kedvezményeink az aktuális akciós ajánlataink kedvezményeivel nem vonhatók össze, kérjük vásárlás előtt minden esetben érdeklődj kollégáinktól szaküzletünkben!