RÓLUNK

Szenvedélyünk az éles látás.

1990 óta

A tulajdonosok Honti Krisztina Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista és Honti Antal ügyvezető igazgató 1990-ben nyitották első optikájukat és azóta is tevékenyen vesznek részt üzleteik működésében, felügyelik szolgáltatásaik kiemelkedő színvonalának biztosítását.

Miért mi?

A HONTI OPTIKA magas színvonalú szolgáltatást nyújt a szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés és szemüvegkészítés területén. Nálunk megtalálod a legnagyobb luxus márkák különleges, általunk egyedileg válogatott kínálatát. A világmárkák keretei és napszemüvegei csak nálunk elérhető, évente legalább négyszer új modellekkel kiegészített kollekcióját mutatjuk be optikáinkban. A világ legnagyobb szemüvegkeret gyártója a Luxottica, 2016 óta minden évben magyarországi  “Luxusmárkák Nagykövete” csoportjába választotta a HONTI OPTIKA üzleteit, dolgozói kiemelkedő képzettsége, márkaismerete és termékei professzionális bemutaása elismeréseként. Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legnagyobb szemüvegkeret és szemüveglencse gyártói évről-évre szakmai díjakkal ismerik el azt a különbséget amit a termékek iránti elkötelezettség, kollégáink elhivatottan fejlesztett szaktudása és ügyfeleink felé tanúsított tisztelete jellemez.

 

Amiben hiszünk…

A HONTI OPTIKA víziója, mely kezdetek óta inspirálja dolgozóit és tulajdonosait, mára egyedülláló ismertetője a Magyar Optikus társadalomban.

Azok az ügyfeleink, akik hosszú évek óta minket bíznak meg látásuk gondozásával és szemüvegük elkészítésével jól tudják, hogy optikánkban nem csak egy szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg vagy csak egy szemvizsgálat kerül átadásra találkozásainkkor, hanem annál sokkal több.

Az éles látás a mi szenvedélyünk, minden nap azért dolgozunk, hogy a legjobb optikai termékeket hozzuk létre! Hiszünk benne, hogy a mi szemüvegeinkkel gazdagabbá tehetjük az emberek életét.

Miért vagyunk ennyire magabiztosak?

Technológia

Az innováció DNS-ünkben van, szellemiségünk arra van kódolva, hogy a mi környezetünkben élőknek is ugyanúgy jár mint a világ bármely táján, a legújabb technológiás szemvizsgálat, a legújabb fejlesztésű szemüveglencsék, a professzionális tized milliméter pontosságú szemüvegkészítés és a naprakész kreatív, felelős szaktudás. Vizsgálónkban a Német ZEISS szemdiagnosztikai eszközeit, optikai laboratóriumunkban a Japán NIDEK csúcstechnológiás szemüveglencse csiszoló gépeit használjuk a garantált minőség eléréséhez.

Az emberi tényező

Természetesen ehhez a szenvedély is fontos! Ha nem azt vallanánk, hogy „a jó látás mindent megér”, megelégednénk kissebb tudású és akár régebbi gépekkel is. Ezzel szemben folyamatos és innovatív fejlesztéseink során, a ma létező legmodernebb és legnagyobb pontosságú vizsgáló és diagnosztizáló eszközök által biztosított előnyöket hozzuk el ügyfeleinknek. Kollégáink kiemelkedő szakértelme a folyamatos képzésüknek köszönhetően, a végeredményben fellelhető különbségben mutatkozik meg. Az általunk készített szemüveget jobbnak érzékelik viselőik!

Célunk

Mi azt szeretnénk, ha az emberek teljes pompájában látnák a világot, jobban élvezhetnék az életet, teljesebb képet kapnának a környezetük történéseiről. Tudjuk, hogy minél több színt láttok annál érdekesebb kép tárul elétek, annál részletgazdagabban érzékelitek a cselekményeket. Amikor szemüveglencsét ajánlunk, sok kérdést teszünk fel, hogy megismerjük azokat az élethelyzeteket amikor szemüveget vagy kontaktlencsét használtok. Így biztosak lehettek benne, hogy a legmegfelelőbb lencsét kínáljuk látásígényetek maximális kielégítésére. Minket ennek a célnak az elérése tesz kíváncsivá és megvalósítása tesz boldoggá!

Működésünk különlegessége

A HONTI OPTIKA szakemberei, folyamatos képzésüknek köszönhetően, kiemelkedő tudással és a munkájuk során minden időben alkalmazott legmodernebb eszközök precíz, pontos használatával tűnnek ki szaktársaik közül. Innovatív gondolkodásunknak köszönhetően, a szemüvegkeret és lencse kombinációja mellett, maga a látásvizsgálat és a látáskorrekció is mint eszköz kerül értelmezésre. A folyamatok egy kézben tartása optikai laboratóriumunkban kel életre. Minden megrendelt szemüveget saját kezűleg készítünk el, 1990-óta. Ez a nézőpont egy olyan komplex gondolkodás kialakítását tette lehetővé optikánkban, amely az eddigiekben fellelhető elkülönülés egyesítésével, a tökéletesen pontos végeredményt testesíti meg az ügyfeleinknek átadott szemüvegben vagy kontaktlencsében.

Csapatunk, látásszakértőink

Vezetőink

Honti optika

Jászberény, Apponyi tér 7.

Főtéri optika

Jászberény, Lehel vezér tér 16.

Írisz optika

Szolnok, Baross út 22.

A HONTI OPTIKA több évtizedes tapasztalatának köszönhetően létrehozott egyedi megjelenésű üzletei, a Német ZEISS és a Japán NIDEK precízitás eredményeként kifejlesztett eszközök használata, dolgozóink profizmusa mára a térség legnagyobb számban elkészített szemüvegeit eredményezte számunkra. Büszkék vagyunk rá, hogy a szemüvegesek ilyen nagy számban minket választanak évről évre..

 

Köszönjük, hogy nap mint nap lehetőséggel bíztok meg minket, látásigényetek minőségi kiszolgálására!